Royal - Restaurant Pizzerie


Postat in data de 15.07.2010
Saptamana aceasta ne-am transformat iar in detectivi de locuri frumoase si iata rezultatul. Undeva, pe o straduta spre Gara de Est se afla de mai mult timp Hotel Royal. Insa de curand aici s-a deschis si un restaurant cu specific italian care, mai ales cu caldurile din ultima vreme, poate sa reprezinte un loc de refugiu si mai ales racoare. Asta pentru ca terasa restaurantului este foarte frumoasa si plina de flori si verdeata. Fara sa folosim clisee chiar am putea spune ca este o oaza de liniste. Accesul facil, parcarea mare, atmosfera relaxanta fac din aces loc o optiune reala de mic dejun sau chiar si cina.

Am intrebat-o pe Cristiana, administratorul acestui loc, ce recomanda de obicei clientilor care vor sa mearga la sigur. Raspunsul a venit rapid: muschi de vita in sos de piper verde si cartofi cu rozmarin. E un fel de "specialitatea casei" si desi suna cunoscut se pare ca totusi veti avea parte de o surpriza. Desigur recomandam sa consultati meniul pentru ca veti gasi destule lucruri interesante.

Mai aruncam o privire in jur. E chiar frumos aici la Restaurant Royal. O sa revenim, mai ales ca in aceasta zi caniculara senzatia vantului care adie usor in acest loc plin de verdeata, este exact ceea ce ne dorim si credem ca este exact ceea ce va doriti si voi intr-o zi in care caldura este insuportabila. Pentru a recomanda acest loc accesati profilul Restaurant Royal aici.

Vacanta placuta tuturor utilizatorilor Thank You si daca descoperiti locuri frumoase prin tara nu uitati sa le recomandati.


Discuta acest articol pe blog

Ultimele locatii adaugate