Lucas - O poveste de succes!


Postat in data de 19.11.2010


Lucas Super Sandwich este o poveste care incepe in Timisoara, in Piata Unirii aproape cu un an in urma. Acum sunt putini cei care nu au incercat macar o data painea speciala, prospat scoasa din cuptor pentru a da prospetime sandwich-urilor Lucas.

Ceea ce pare banal poate fi transformat uneori intr-un lucru deosebit si iubit de toata lumea. Cine credea ca un sandwich poate fi atat de bun? Sandwich-urile de la Lucas au acelasi gust ca la inceput. Si-au pastrat calitatea, prospetimea si savoarea. Le-am incercat si noi pe parcursul acestui an si ne-am convins. S-au convins si cei care au recomandat Lucas Super Sandwich pe Thank You incurajand aceasta afacere sa se extinda, drept pentru care le multumim.

De saptamana aceasta, daca aveti drum prin Sibiu si vreti sa gustati acelasi sandwich Lucas, nu trebuie decat sa ajungeti in Piata Mare pe strada Samuel Brukenthal nr.1, langa primarie pentru ca Lucas Super Sandwich e de acum si in Sibiu. Vestile bune continua cu deschiderea la sfarsitul acestei saptamani la Bucuresti a unui nou loc unde sa puteti savura delicioasele sandwichuri. Lucas Super Sandwich va asteapta in rondul Obor.

In curand reteta Lucas va ajunge si in alte orase. Puteti sa le povestiti prietenilor vostri din Bucuresti si Sibiu de Lucas si sa ii incurajati sa-i recomande in Thank You. Pofta buna!


Discuta acest articol pe blog

Ultimele locatii adaugate