Mokum - O altfel de cafea


Postat in data de 24.01.2011
Cine si-a pierdut speranta, sa si-o recapete! Ati fi crezut ca se mai poate intampla ceva deosebit in Timisoara? Ca un loc cu adevarat deosebit poate sa fie creat intr-un spatiu atat de mic?

S-au deschis tot felul de locuri in ultima perioada (unele mai inspirate, altele mai putin) dar nu mica ne-a fost surprinderea cand am trecut pe langa Mokum Cafe. In urma cu cateva luni era un afis pe care scria: "we're currently working on something awesome". Si s-au tinut de cuvant. Sa ne oprim un pic asupra spatiului. Nu este o cafenea. E un loc in care poti sa bei o cafea intr-un ambient foarte bine proportionat si aranjat clar de cineva care are cunostinte (nu doar generale) despre spatii si arhitectura. Cafeaua este un anti-Starbucks clar. Fara siropuri, fara artificii, doar gust de cafea. Daca vrei sa gusti Kopi Luwak, cea mai scumpa cafea din lume, vino la Mokum ca sa aflii povestea adevarata a cafelei si sa te bucuri de cele mai interesante gusturi ale diferitelor arome de cafele.

Pe Eugeniu de Savoya colt cu Augustin Pacha gasesti garantat o atmosfera perfecta pentru o ceasca de cafea. Insa nu cumva sa va doriti sa veniti aici dupa ora 18:00 pentru ca veti gasi locul inchis. Toata lumea stie ca nu e bine sa bei cafea seara asa ca va asteptam dimineata sa bem impreuna o cana de cafea sau ceai la Mokum.


Discuta acest articol pe blog

Ultimele locatii adaugate