Str. Demetriade nr.1 , Timisoara - Timis
Tel: 0256-247739

Informatii


Locatia a fost verificata la data de 12 Feb 2010.

Atribute
arta de a fii diferit...


Ce spune Alina Mihalache despre ea si Arta de a fii differit!!!
Iubitoare de frumos si pasionata de arta,Alina Mihalache considera capentru a atinge parul trebuie sa fii un om talentat si cu spirit creativ.
Parul pentru ea inseamna o continua provocare si un motiv bun de a se trezi dimineata si pentru a-si lasa clientele fara respiratie (breathless).
Alina Mihalache are 27 de ani si are cel mai frumos si cel mai trendi salon din vestul tari, acest proiect la gandit de la 23 de ani , cand la si pus pe picioare si asta pentru ca avea un VIS ,ca intr-o zi sa aibe locul ei si al echipei ei pentru a crea si pentru a va face pe voi sa radiati ZI DE ZI.
Este castigatoare a mai multor premi nationale si are la activ multe specializari in tara si strainatate , a participat la seminarii, precum ; vidall sassoon ,tony & guy, mahogoni, patrick cameron in londra , barcelona, paris, lisabona, praga,milano si viena...Si ce este cel mai important pt noi oamenii, decat sa ramanem mereu frumosii si tinerii indiferent de cum evolueaza tehnologia.
Mentineti frumusetea si tineretia naturala lasandu-te pe mainile specialistilor ei,care te vor conduce pe drumul unei sanatati a tenului ,corpului si a parului perfect.
Nu vei avea cum sa gresesti lasandu-te condus de ei pe drumul acesta pentru ca ei sunt specializati in arta sanatatii parului si tenului perfect.
Ei vor sti exact daca ai nevoie de reparare,hidratare culoare sau tunsoare,care sa se potriveasca tenului, stiluilui si jobului tau.
Ei vor sa te cunoasca pe tine cat mai mult pentru a putea si indrazni sa iti propuna cea mai buna varianta ptentru ca tu sa iti pui in valuare tot ce ai mai frumos si pentru a fii differit la jobul tau.
Este important sa ai incredere in ei si optiunile lor, ca doar asa vei putea fi la curent cu tot ce tine de trend.
PS...obiectivul ei este de ati crea un aspect natural care sa te faca sa te simti feminina.

 5   
 1 

Recomandari


adinahengheriu a mai scris despre Breathless by Alina Mihalache  Acum 37 luni
adinahengheriu a scris despre Breathless by Alina Mihalache
Acum 37 luni    |   0    |   voteaza recomandare
Cea mai proasta decizie din ultima vreme: - tuns simplu - par mediu - vopsit foarte simplu --> NEGRU (in speranta ca, vopseaua profesionala va arata intr-un fel) Rezultat: - suvita nevopsita in partea din fata (in Breton!) - sigur ca nu am observant-o acolo - par aspru ca matura - cu Garnier sau cu Wellaton arata parul MUUULT mai bine) - pret: 270 lei!!! Summary: Spalatorie de capete pe banda rulanta!
zuzeeTa a mai scris despre Breathless by Alina Mihalache  Acum 89 luni
zuzeeTa a scris despre Breathless by Alina Mihalache
Acum 89 luni    |   -1    |   voteaza recomandare
Am auzit numai de bine despre salon dar imi spune si mie careva care sunt preturile ?
mini a mai scris despre Breathless by Alina Mihalache  Acum 96 luni
mini a scris despre Breathless by Alina Mihalache
Acum 96 luni    |   -1    |   voteaza recomandare
Chiar astazi am fost la salon dupa ce o prietena m-a asigurat ca nu conteaza la cine nimeresti sa te tunda...toti sunt buni. Am nimerit chiar la Alina si pot spune ca in sfarsit am gasit persoana care sa ma tunda fara sa stau ca pe ace pana ma vad la final. Schimbarea am vrut-o destul de evidenta (de la par foarte lung la un bob la baza gatului) si nu am fost dezamagita. Sunt foarte incantata de noul look si in plus..mi-a placut ca nu m-a tinut ore intregi:) Felicitari echipei si Alinei.
alina_b a mai scris despre Breathless by Alina Mihalache  Acum 99 luni
alina_b a scris despre Breathless by Alina Mihalache
Acum 99 luni    |   -1    |   voteaza recomandare
Intreaga echipa e fantastica. Merg la acest salon inca de la deschidere.
Beatrix a mai scris despre Breathless by Alina Mihalache  Acum 99 luni
Beatrix a scris despre Breathless by Alina Mihalache
Acum 99 luni    |   0    |   voteaza recomandare
Laura de la cosmetica e super! :)
   

Galerie Foto 

Localizare


 
Statistici  »  Total afisari
11805

Ultimele locatii adaugate