Str. Alba Iulia, nr. 1, Timisoara - Timis
Tel: 0256-435080, 0721-180011

Informatii


Locatia a fost verificata la data de 18 Dec 2009.

Descriere


Intr-o atmosfera calda si primitoare cu servicii de calitate, va intampinam cu bucate alese din bucataria internationala si banateana, sperand sa va simtiti bine in atmosfera unei case
din Mica Viena.
Va recomandam sa vizitati terasa suspendata - o oaza de liniste in plin centrul orasului.

Specific


international , romanesc , banatean ,

AtributeOrar


Luni-Duminica: 12:00 - 24:00

Contacte


Mobil: 0721-180011
Fix: 0256-435080
Email: restaurant@casacuflori.ro
Link: www.casacuflori.ro

 30   
 4 

Recomandari


nightfury a mai scris despre Casa cu Flori  Acum 49 luni
nightfury a scris despre Casa cu Flori
Acum 49 luni    |   0    |   voteaza recomandare
E greu sa fac un rezumat al acestui local pentru ca s-ar transforma intr-o carte daca as puncta toate aspectele negative ale sale. Din primul moment in care am intrat deja un ospatar a strambat din nas ca ei abia fac fata la persoanele care sunt deja acolo si nu ar mai dori pe nimeni in plus. mentionez ca erau inca mese libere la terasa si nerezervate!!! Mergem asadar in restaurant si ne asezam la o masa. Ospatarita vine in vreo 10 minute sa ne ia comanda de bauturi. De aici incepe calvarul. Eu inteleg preturile mari la servicii doar in momentul in care se justifica. Pe langa faptul ca am comandat ceva si am primit altceva si nici nu s-a sichisit sa isi ceara scuze si sa revina cu comanda initiala, am primit urmatoarele: un jack daniels intr-un pahar normal de baut cel mult un digestiv, o bere carlsberg turnata intr-un pahar de apa dorna,o stela artois intr-un pahar de vin alb si in final o bere la draft care desigur mi-a adus-o la sticla si a turnat-o tot intr-un pahar dorna. Acum, eu nu spun sa imi aduca paharul destinat fiecarei beri in parte pentru ca sunt constienta ca nu ma aflu in Belgia insa chiar asa?!!! Mai departe mancarea. Dupa ce am comandat, a durat minim 40 de minute sa ne aduca mancarea in ideea in care am comandat salata si un peste pane care nu poate dura mai mult de 15 minute ambele.Salata a fost bunicica, cu mult prea mult zahar in dressing pentru gustul meu iar pestele era lipsit de ABSOLUT orice condiment sa nu mai vorbim sare. Toate la un pret spun eu mult exagerat. Deci pana aici nu se justifica deloc renumele lor. Am fost pentru prima oara aici vreau sa mentionez. In general, si daca nu ma incanta mancarea in mod deosebit, dc ospatarul/ospatarita isi face treaba cum se cere, de obicei nu am prea multe de comentat. Nu a fost cazul desigur. Am intrebat-o daca cumva politica firmei este de a nu pune nici un condiment in mancare si mi-a spus ca da, asa se face mai nou, dar "lasa ca vb eu cu cei de la bucatarie sa va puna sare data viitoare"?!! Nu era cazul sa ii mai spun ca nu va mai exista o data viitoare. La sfarsit am cerut nota pe care nu am primit-o nici pana am plecat. A trecut pe la noi la masa, ne-a zis totalul si asta a fost tot. Nici nu a venit sa ia banii pana am plecat de acolo ce sa mai vorbim de un "va asteptam din nou sau sa va fie de bine". Per ansamblu, un local care se preteaza zicalei: " la pomul laudat sa nu mergi cu sacul".
camictza a mai scris despre Casa cu Flori  Acum 78 luni
camictza a scris despre Casa cu Flori
Acum 78 luni    |   0    |   voteaza recomandare
Ambianta placuta de fiecare data, servirea ireprosabila, ospatarii mereu zambitori, mancare extraordinara. Este o placere de fiecare data cand mergem la Casa cu Flori.
Horas a mai scris despre Casa cu Flori  Acum 84 luni
Horas a scris despre Casa cu Flori
Acum 84 luni    |   0    |   voteaza recomandare
"CASA CU FLORI" o locatie de 5*.Bunul simt,profesionalismul si corectitudine este la ea acasa.Bravo lor!Nu sunt cuvinte de scris de aceea va las sa incercati pe propie raspundere!
Flo_80 a mai scris despre Casa cu Flori  Acum 89 luni
Flo_80 a scris despre Casa cu Flori
Acum 89 luni    |   0    |   voteaza recomandare
Locatie superba, ambient linistit si elegant, mancare foarte buna. Ramane cel mai bun restaurant al orasului!
gutucris a mai scris despre Casa cu Flori  Acum 93 luni
gutucris a scris despre Casa cu Flori
Acum 93 luni    |   0    |   voteaza recomandare
Parca nu mai au grija de clienti cum aveau la inceput, insa ca raport calitate-local-pret, inca este printre cele mai bune restaurante din Timisoara.
   

Galerie Foto 

Localizare


 
Statistici  »  Total afisari
14295

Ultimele locatii adaugate